Webcam til videomøder, arbejde og fritid

Mange bruger webcams i deres hverdag, så de kan deltage i mere personlige møder på arbejdet, holde jobsamtaler, Skype eller streame videoer, mens de gamer. 

Hvis man ejer en laptop, så har den som oftest indbygget kamera, men ofte er kvaliteten ikke super god. Derfor kan det godt betale sig at investere i et eksternt webcam til din computer. 

Mange forskellige typer af webcams

Der er mange webcams på markedet, som passer til forskellige behov. Der er ingen grund til, at du køber det dyreste state-of-art webcam, hvis du ikke bruger det særlig ofte. 

Derfor skal du overveje, hvad du skal bruge det til. Nogle modeller egner sig godt til skypemøder, mens andre er designet primært til streaming. 

God billede og lydkvalitet er naturligvis essentielt, hvis du gerne vil fremstå professionel.

Hvis du ikke skal bruge dit webcam særlig ofte, så kan du godt kigge efter billigere modeller. Du behøver ikke bruge en formue for at få et godt produkt. Kig for eksempel på udvalget hos Av-Cables. Her kan du købe kvalitetskameraer til en lang række formål - og prisen er ganske overkommelig uanset, hvad du går efter. 

Justerbare vinkler

Sørg for at køb et kamera, som du kan justere vinklen på. Det er træls at sidde og skulle positionere sig selv foran computeren for at få den bedste vinkel. I stedet kan du vælge et webcam, som kan drejes fra side til side og op og ned, så du sidder behageligt foran kameraet og viser dig frem fra din mest flatterende side.

Funktioner der er gode af have

Som førnævnt er god billedkvalitet et must uanset om du bruger kameraet til arbejde eller fritid. Webcams kan også komme med andre smarte funktioner som for eksempel farve korrektion, auto fokus, indbygget mikrofon og meget mere. 

Kig på Av-Cables udvalg af webcams i forskellige prisklasser og læs mere om funktionerne, som de forskellige produkter er udstyret med.

Hvis du skal game eller streame

Streaming er blevet rigtig populært de seneste år, og der findes tusindvis af underholdende streamingkanaler på nettet. Vil du gerne dele videoer fra dine gamingoplevelser med andre, så skal du også have et godt kamera - ingen har lyst til at kigge på en pixelleret og grynet video!

Hvis du streamer så kig efter webcams med høj opløsning, autofokus, indbygget mikrofon og automatisk farvekorrektion. Med disse funktioner fremstår du altid krystalklart på skærmen, og din lyd går klart og tydeligt igennem.