Angulus sandaler børn – Til både drenge og piger

Angulus-sandalerne er perfekte sommersko til børn. Angulus sandaler, som har eksisteret siden 1904, er håndlavede ligesom Angulus sko til voksne. Angulus-sandalen er lavet af 100 % læder og fås i forskellige farver og designs, så den passer til enhver smag – ligesom du kan se på billedet ovenfor. Hvis det lyder som noget for dig så skynd dig ind i udvalget og få fat på nogle Angulus sandaler børn. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Hvilke egenskaber stræber Angulus efter, når de laver Angulus sandaler børn?

Angulus ønsker at fremstille naturligt fodtøj, der giver bevægelsesfrihed, så børnefødderne ikke bliver trange, men som samtidig stadig giver komfort til børnefødderne. Angulus bruger materialer, der er venlige over for dine børnefødder i stedet for menneskeskabte materialer, der kan føles hårde mod dit barns hud, selvselv om de kan bevare deres form og se pæne ud. Angulus sandaler børn er alle limfri. Angulus lægger stor vægt på håndværk af høj kvalitet i alle produktionsfaser, hvilket er grunden til, at Angulus har eksisteret så længe og aldrig undlader at give børn sko af den bedste kvalitet til en god pris.

Angulus sandaler børn – Unik kvalitet

Angulus sandalen kommer med en fleksibel sål, som er lavet af gummi, så den giver et godt greb når du går, uden at være for klodset eller give dit barns fødder plads til at bevæge sig frit. Disse Angulus børnesandaler til børn er blevet testet af Teknologisk Institut og fundet egnet til børn fra seks måneder og opefter. Udover disse egenskaber tilbyder Angulus også flere andre valgmuligheder, såsom varmt foring om vinteren,sandaler med hjerter eller sandaler i sølvfarvet. Angulus sandaler til børn fås i Angulus butikker, skoforretninger og online shops.

Angulus sandaler børn – Fås ikke i bedre kvalitet

Angulus sandaler børn er lavet af 100% læder og findes i forskellige farver og designs, så de passer til enhver smag – som du kan se på billedet ovenfor. Hvad er det særlige ved Angulus sandaler? Angulus laver sandaler, der giver børnefødderne mulighed for at bevæge sig frit uden at blive klemt, så de er behagelige at have på, selvom de ser smarte ud, fordi Angulus børnesandaler kan holde formen godt. Angulus bruger naturlige materialer i stedet for menneskeskabte materialer, der føles hårde mod børns hud, men som stadig viser interessante mønstre, hvilket gør Angulus sandaler børn unikke.