Arm i gips? Brug badeovertræk ved brusebadning

At have armen eller benet i gips er som at være mangle en legemsdel, for du kan intet bruge den til, mens gipsen er på. Når gipsen skal af igen, vil du kunne lugte, armen eller benet under den ikke er blevet vasket i et stykke tid – det er lidt den samme odør som sure tæer. Du har intet redskab til at vaske huden under gipsen – sådan er det bare. Resten af kroppen kan du selvfølgelig godt holde ren.

Brug badeovertræk

Det kan dog blive en smule svært at skylle sig af under bruseren, når du har gips på. Hvad gør du så i den situation? Svaret er, at du får vandtæt badeovertræk til arm eller ben. Sådan noget kan findes hos Specific Care, hvis badeovertræk til arme er uden latex og PVC. Nu er der ikke to gipsbandager, der er ens, så det er vigtigt, at et badeovertræk kan strækkes lidt uden at briste – hav det in mente.

Beskyt kateteret med uniafdækninger

Nu er det ikke bare, når du står med en gipsarm, at det kan give mening at bruge vandtæt plast for at skåne en del af kroppen for vandet under brusebadning. Også hvis du har et permanent kateter, der er til for at gøre det nemt at give dig medicin, er det oplagt at gå på jagt efter uniafdækning med en klæbende kant, der gør, at afdækningen sidder helt tæt ind til kroppen og skærmer af for vandet.

Badeovertræk til sundhedssektoren

Har du brug for en måde at kunne beskytte en bestemt kropsdel eller et område af kroppen mod vand fra badning, så gå på jagt efter enten badeovertræk eller uniafdækninger. Begge dele finder du hos Specific Care, der sælger omsorgsprodukter til sundhedssektoren. Måske arbejder du på et sengeafsnit, et plejehjem el.lign. og ønsker at gøre det lettere at sørge for borgeres gode hygiejne?