Aurion er perfekt til bagetid

1. marts 2022

Hvis du er stor fan af hjemmebag, så skal du købte mel fra Aurion. Aurion mel er virkelig høj kvalitet, så det er perfekt til dig, der gerne vil lave hjemmebag af høj kvalitet. At bage med Aurion mel er en fantastisk måde at nyde en lækker og næringsrig godbid på. Aurion mel er fremstillet af de ældste kornsorter, der stadig dyrkes i Norge, og som er meget næringsrige og indeholder flere fibre end moderne sorter. Det betyder, at bagning med Aurion-mel er en god måde at få et boost af energi og holde sig sund. Derudover indeholder Aurion mel indeholder ingen tilsætningsstoffer, så det er et godt valg for dem, der søger en ren og sund bageoplevelse. Så hvorfor ikke give Aurion melet en chance, næste gang du vil bage en lækkerbisken? Du vil ikke blive skuffet! Aurion mel er et godt valg for dem, der ønsker en sund og lækker bageoplevelse. Prøv det i dag!

 

Det sundhedsbevidste valg er Aurion

Hvis du ønsker at købe et sundhedsbevidst mel, så er Aurion et perfekt valg. Det anvender de ældste kornsorter, som stadig dyrkes i Norge, og som er kendt for at være meget næringsrige. Desuden indeholder Aurions produkter ingen tilsætningsstoffer, hvilket gør det til et godt valg for dig, der ønsker en ren og ren bageoplevelse. Hvorfor ikke give Aurion en chance næste gang du vil bage noget lækkert? Du vil ikke blive skuffet!

 

Aurion er en gammel kending

Aurions historie går mere end 40 år tilbage, hvor det hele nemlig startede i 1974, hvor den første butik åbnede i Hjørring. Aurion er perfekt til bagning af alle slags brød og kager. Hvis du er på udkig efter et næringsrigt og lækkert mel, er Aurion et godt valg. Takket være den gammeldags malingsproces indeholder dette mel en masse af de oprindelige næringsstoffer, der findes i kornet. Så hvorfor ikke give Aurion en chance næste gang du vil bage noget særligt? Det er uden tvivl noget du ikke vil fortryde. Har du spørgsmål til aurion mel eller andre produkter hos bagetid, så skal du ikke være bange at kontakte kundeservice og få svar på dine spørgsmål.