Badevægte gør det nemmere at holde motivationen i live

Kæmper du med at tabe dig? Du ved sikkert udmærket, hvor vigtigt det er. Men det gør det ikke nødvendigvis nemmere at leve op til egne forventninger. For der er så mange fristelser, og så mange ting der kan gå galt. Derfor kan det også nogle gange være nødvendigt med lidt ekstra motivation. Det kan nemlig være med til at minde dig om, hvad det er, du forsøger at opnå. I sidste ende kan det være det, der hjælper dig i mål med dit vægttab. Og for nogle mennesker kommer denne motivation i form af badevægte. Mon det også kunne hjælpe dig?

Hold øje med kiloene

BADEVÆGTE kan være næsten uundværlige i forbindelse med en slankekur. For hvis du har forhåbninger om at smide nogle kilo, så er det også vigtigt at vide, hvordan det står til. Derfor er det en god idé at kunne måle det.

Faktisk kan det langt henad vejen hjælpe dig ved at give nogle faste holdepunkter. Det kan du blandt andet få i form af:

  • At tage mål af din startvægt

  • At holde regelmæssigt øje med, hvor mange kilo du har smidt fra start

  • At sætte et mål for, hvor meget du vil veje i sidste ende

Når du får tal på alt dette, kan du faktisk tilmed gøre det endnu nemmere at holde styr på. Du kan for eksempel skrive det ind i et regneprogram, som for eksempel Excel. Her kan du nemlig lave grafer, som gør det overskueligt for dig at se, hvor langt du er noget.

Med andre ord så kan du få et fysisk bevis for, hvor meget du har udrettet. Når du så en gang imellem føler dig tynget af alle omverdenens fristelser, så mind dig selv om, hvor meget du allerede har formået at klare.