Brug dit joggingsæt til afslapning, hverdag og fest

Har du et Joggingsæt? Så bruger du det måske primært, når du er derhjemme, og den står på fuld afslapning. Sådan behøver det dog ikke at være, for faktisk kan joggingsættet bruges til mange flere anledninger, hvis bare du styler det rigtigt, og hvis du vælger et pænt og moderigtigt joggingsæt.

Vælg et stilfuldt joggingsæt

Det første, du må gøre, hvis du gerne vil kunne gå med dit joggingsæt uden for hjemmets fire vægge, er at finde et klædeligt sæt joggingtøj. Her handler det om at vælge et par joggingbukser dame, der sidder godt, og som har nogle fede detaljer. Du kan for eksempel finde jogging bukser i skønne farver eller med rå leoparddetaljer.

Når først du har fundet de perfekte joggingbukser og en dertilhørende overdel, er du et skridt nærmere at kunne bruge joggingtøjet til mere end bare hjemmebrug.

Sådan styler du det til festlige anledninger

Du kan sagtens trække i dit joggingsæt, når du skal til fest. Her handler det bare om at kombinere det med nogle store smykker, der får det til at se glamourøst og festligt ud. Derudover kan du med fordel tage et par stilletter eller en anden højhælet sko på til, som vil stå i perfekt kontrast til det sportslige joggingtøj.

Fungerer joggingsættet på arbejdet?

Som udgangspunkt kan du sagtens style dit joggingsæt, så det egner sig til brug på arbejdet. Det skal dog siges, at det naturligvis kommer an på, hvilken slags job du har, og om der er en bestemt dresscode på din arbejdsplads.

Hvis du vil have dit joggingsæt på i arbejdssammenhæng, er det en god idé at tage et par fede sko på til og eventuelt sætte dit hår op i en høj hestehale. Dette vil skabe et knivskarpt look. Alternativt kan du også bytte joggingsættet ud med en buksedragt, som er lidt mindre afslappet i udtrykket.