Brug krykker fra SeniorSalg.dk som støtte

Hos SeniorSalg.dk specialiserer de sig i og dedikerer sig til hjælpemidler til gangbesværede, ældre og pensionister. Skal du eksempelvis bruge nogle krykker, når du skal ud at gå, har de ikke kun modeller i høj kvalitet – deres støtteprodukter står også til markedets bedste priser. På www.seniorsalg.dk skal alle nemlig kunne være med uanset budget og behov.


SeniorSalg.dk sælger krykker til de bedste priser

Hos SeniorSalg.dk er et af de bedste eksempler på, hvordan de hjælper gangbesværede og ældre, deres krykker. Udvalget af krykker er stort hos forhandleren. På den måde håber de at kunne dække alle behov – fra ældre og gangbesværede til børn, der er kommet til skade og har brug for støtte i en periode. Det betyder, at du på deres hjemmeside kan finde en krykke i aluminium, som kan indstilles i forskellige højder. Håndtaget er i plast, og der er en dupsko som passer i farven. Den vil udfylde de mest basale behov for støtte, der måtte være. Det er også muligt at få krykker med armstøtte i glasfiberforstærket materialer. Albuestokken på disse er til gengæld lavet i bløde materialer, så man får kombinationen af sikkerhed og komfort. Det er også muligt at få sammenklappelige krykker, som man nemt kan pakke til ferien. Ligeledes har de hos SeniorSalg.dk underarmskrykker i forskellige materialer. Med en underarmskrykke bruges hele kroppen til at give støtte og balance, hvorfor den er velegnet til dem, der er meget gangbesværede. Til børn, der er kommet til skade, har de på www.seniorsalg.dk også børnekrykker i forskellige, fede farver.

Find rollatorer, kørestole, siddepuder og lignende

Hos SeniorSalg.dk kan du finde meget mere end krykker. Der er rollatorer, kørestole og siddepuder blandt andet. Fælles for alle produkterne er, at de er designede til at gøre hverdagen mere behagelig og nemmere for ældre og gangbesværede. Samtidig får du rollatorer, kørestole og lignende i høj kvalitet, men også til markedets laveste priser. Der er alt fra de mest basale kørestole til rollatorer med smarte funktioner. Skal du have en meget prisvenlig kørestol, kan du vælge en letvægtsmodel fra forhandleren. Skal du bruge en sammenfoldelig rollator, som giver dig god stabilitet på udfordrende underlag, har de modeller med massive hjul. Hos SeniorSalg.dk sørger de også for at tilbyde beklædningsgenstande som sko. Ligeledes har de køkkenredskaber, som gør åbningen af glas og dåser nemmere. Dermed kan du regne med, at din dagligdag bliver nemmere, hvis du køber noget hos SeniorSalg.dk. Klik derind i dag, gå på opdagelse i udvalget og spørg dem gerne, hvis du er i tvivl om det mindste.