Derfor bør du købe papkrus til varme drikke

At anvende papkrus til varme drikke er ingen ny opfindelse. Tværtimod er papkrus en fantastisk løsning, når du gerne vil have en varm drik på farten. Efter du har brugt papkruset, kan du nemlig blot smide det til genbrug. Derfor skal du ikke bekymre dig om at skulle slæbe rundt på kruset hele dagen. Eller den efterfølgende opvask.

Hos Papkrus.dk har de et stort udvalg af forskellige papkrus til varme drikke. Dem kan du både bruge derhjemme. Eller i din virksomhed, hvis du ejer sådan en.

Få en renere samvittighed med bionedbrydelige papkrus

I en verden, der har et stadig større fokus på genanvendelighed og bæredygtighed, virker det måske en smule amoralsk at bruge papkrus til varme drikke. Men det behøver faktisk ikke være så sort/hvidt.

Hos Papkrus.dk kan du nemlig få deres Single Wall papkrus. Det er papkrus, der er fremstillet af bionedbrydeligt materiale. Når du køber denne slags papkrus til varme drikke, er du altså med til at passe på verdens naturressourcer. Hvis du samtidig husker at affaldssortere dine papkrus, kan du godt bruge dem med en ren samvittighed.

Personliggjort perfektion

En anden god grund til at købe dine papkrus til varme drikke hos Papkrus.dk er muligheden for personliggørelse af krusene. Uanset om du vil bruge krusene derhjemme, eller i din virksomhed, har du mulighed for at gøre dem unikke. Blandt andet kan du vælge at tilføje følgende til krusene:

  • Et logo
  • Et billede
  • Et budskab

Det gør naturligvis krusene særligt velegnet til dig, der gerne vil give et papkrus til varme drikke i din virksomhed. Det er nemlig en oplagt mulighed for at brande dit firma. Men det er også en alletiders mulighed for dig, der bare gerne vil have nogle særlige papkrus til varme drikke derhjemme. Eller måske til din fest eller andet arrangement?

Find den rette størrelse papkrus hos Papkrus.dk

Det er vidt forskelligt fra person til person, hvad der udgør den rette størrelse kaffe. Derfor har du også mulighed for at vælge blandt flere forskellige størrelser hos Papkrus.dk. Her finder du alt fra papkrus til din espresso på 10 cl. Til en generøs kop kaffe på 48 cl.

Når du handler hos Papkrus.dk, har du også mulighed for at gøre en god handel. Ved at købe for mere end 1.500 kroner, får du nemlig fri fragt.