Efficax er en privatpraktiserende osteopati og fysioterapiklinik

Efficax er en privatpraktiserende osteopati og fysioterapiklinik i Vanløse, der tilbyder behandlinger af høj kvalitet til patienter med skader eller andre problemer. De stræber efter at levere den mest effektive behandling mulig, hvorfor de har navngivet vores klinik Efficax, som på latin betyder effektiv. Efficax ligger i hjertet af København, og de har flere års erfaring med at behandle patienter med forskellige problemer. Efficax blev grundlagt af osteopat og fysioterapeut Poul Erik Efficax, der ønskede at skabe en klinik, hvor der altid er plads til den enkelte patient. Efficax har i dag otte behandlere med forskellige specialer, og de lægger vægt på at have et godt samarbejde mellem os, så de kan yde den bedste behandling til vores patienter. Efficax ligger i Vanløse, tæt på S-togstationen, og de har gode parkeringsforhold. Læs mere om de mange fordele for dig som kunde hos Efficax.

Efficax tilbyder altid en faglig kompetent behandler

De har åbent mandag til fredag fra kl. 8:00-18:00, og de har lørdagsåbent fra kl. 9:00-13:00. Kontakt os gerne for at høre mere om vores behandlinger, eller for at bestille tid til en behandling. Hos Efficax får du altid en faglig kompetent behandler, der lytter til dine problemer og ønsker. Sammen finder i den bedste behandling for dig. De glæder sig til at se dig! Efficax er førende inden for fysioterapi og osteopati i Danmark, og de ligger altid hjertet og sjælen i at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Hos Efficax får du den bedste fysioterapi og osteopati

De får mange positive tilbagemeldinger fra deres patienter, og det motiverer dem til at blive ved med at levere den bedste behandling. Det er afgørende for dem, at vores patienter føler sig trygge og godt behandlet, og de gør alt for at leve op til deres forventninger. Hos Efficax får du den bedste fysioterapi og osteopati, og de glæder sig til at byde dig velkommen. Fokus på mennesket er også en af vores kerneværdier. Hos Efficax lægger vi vægt på, at den enkelte patient altid er i fokus, og at de yder den bedste behandling til alle vores patienter. De har skabt en klinik, hvor der er plads til alle, og hvor behandlere og klienter arbejder målrettet med samme målsætning. De tager på arbejde med et smil – fordi Efficax ikke kun er bygget til at klare folks problemer med diverse skader, problemer eller andet. De har et klart mål om at hjælpe folk på bedste vis.