Elin Solheim hjælper dig i form efter fødslen

Artiklen er sponsoreret.

En fødsel er en af de største og måske også mest overvældende oplevelser, som en kvinde kan komme ud for i livet. Derudover er der ingen tvivl om, at sådan en oplevelse vil forandre én. For det første markerer det jo overgangen til en helt ny fase i livet. For det næste kan ingen kvinde gennemgå en fødsel uden også at se en forandring på kroppen. Det er således en helt naturlig del af det at blive mor. Men derfor er der intet i vejen for at ville i form igen på den anden side af det hele. Få hjælp til din mor krop lige her.

Med Elin Solheim får du styrken igen

Det kræver sin mentale og fysiske styrke at gennemgå en fødsel. Selv graviditeten er ikke altid en nem tid at gå igennem. Men mange kvinder oplever samtidig at være svækkede på den anden side af det hele.

For mens visse dele af din krop og dit sind har været sat på prøve igennem det seneste års tid, så har andre ikke fået samme opmærksomhed. Men Elin Solheim kan hjælp dig med at genvinde den styrke, du havde, før du fik din mor krop.

Solheim forstår, hvad det vil sige at være kvinde, der har født. Du vil således have al den rette vejledning ved din side igennem hele forløbet.

Pas godt på krop og sind

Det er altid vigtigt, at du tager dig godt af både krop og sind. Men måske især nu er det særligt vigtigt. For nu står du med endnu større ansvar end før.

På den ene side er det vigtigt, at du nærer din krop og bevæger dig.

På den anden side skal du være god ved dig selv. Nogle kvinder har svært ved at acceptere, at de ikke ser ud som før. Men din krop fortjener kærlighed og omsorg.