Er du på udkig efter krykker?

Krykker er ikke kun for de ældre. Faktisk er det normalt for folk i alle aldre at bruge krykker, hvis der for eksempel er sket en forstuvning af benet; efter en operation i ben, fod eller hofte; eller som følge af en infektion, der har givet midlertidigt nedsat mobilitet. Er du på udkig efter nye krykker? SeniorSalg hjælper dig med at finde de rette.

Den rigtige størrelse

Krykker findes i mange forskellige størrelser. Og når du først begynder at gå på udkig, er det essentielt, at du finder ud af, hvilken størrelse, der passer til dig. Køber du i en fysisk forretning, kan du med fordel prøve krykkerne, før du tager dem med hjem. Shopper du online, bør du lægge mærke til krykkernes mål. Brug et målebånd til at finde den rigtige højde. Når du står oprejst, skal krykkernes håndtag som udgangspunkt være i samme højde som dine håndled, og dine albuer bør være let bøjede.

Type af krykker

De mest almindelige typer krykker omfatter underarmkrykker og støttekrykker. Valget afhænger både af din komfort og af, hvorfor krykkerne er blevet nødvendige for dig. Tal gerne med din læge eller fysioterapeut om, hvilken form for krykker, der bedst kan hjælpe dig på vej mod heling.

Din vægt

Du bør også sørge for, at krykkerne har en vægtkapacitet, som passer til din kropsvægt. Hvis du vælger et par krykker, der ikke kan bære din vægt, risikerer du nemlig enten, at krykkerne går i stykker, eller at du kommer yderligere til skade.

Komforten

Hvis du skal gå med krykker i måneder af gangen, er det altafgørende, at dine krykker giver dig den rette mængde komfort. Nogle krykker er udstyret med ergonomiske håndtag eller en form for polstring, som sikrer, at du ikke bliver utilpas, mens du bruger dem.

Justerbarheden

Justerbare krykker er for de fleste langt fra en nødvendighed. Men hvis du gerne vil opnå en vis fleksibilitet, er krykker, som du løbende kan tilpasse, måske den rette løsning.

Find dine nye krykker her

Seniorsalg.dk specialiserer sig blandt andet i nye krykker til enhver lejlighed. Deres udvalg omfatter krykker i et væld af farver og materialer. Og hvad end du leder efter et sæt krykker til dit barn, din mor, din bedstefar eller dig selv, finder du med garanti et passende sæt på virksomhedens hjemmeside.