Et rent og sterilt hjem uden at komme i kontakt med snavs

Rengøring er en dagligdagstjans, som ingen af os kommer udenom. At have et hjem medfører, at der vil samle sig skidt rundt omkring, som i ny og næ skal fjernes. Her snakker vi både på gulve, overflader, tekstiler og meget mere, som trænger til en ordentlig omgang rengøring. Man kan hurtigt komme til at glemme nogle punkter på listen, og så ærgre sig sønderligt, når man får gæster, og netop opdager spindelvæv fra loftet og støv på skænken, netop som selskabet entrerer hoveddøren.

Skån dine hænder med nitrilhandsker

Mange er ikke så gode til de mange former for snavs, og bryder sig slet ikke om at komme i kontakt med det. I dette tilfælde kan det være en god idé at investere i et par blå nitrilhandsker, som er lig dem de bruger på sygehuse og i rengøringsfag. Handskerne gør sig dog også meget egnede til hjemmerengøring. De er fremstillet i et stærkt materiale, som bevarer følingen, når du tager dem på, hvoraf de er behagelige at gøre rent med. De skåner også huden, hvis du bruger meget sæbe eller andre kemikalier, når du gør rent.

Støvsugere og støvekoste

Nitrilhandskerne er mest oplagte, når der arbejdes med klude og flydende stoffer. Når gulvskidtet skal fjernes, er en støvsuger langt de flestes førstevalg. Dette er igen smart, hvis du ikke håndterer skidt særlig godt, da du så slipper for at feje en skidtbunke op med en lille kost og tilhørende fejebakke. Til de høje hjørner, hvor hverken arm eller støvsuger hjælper, vil en støvekost være din bedste ven. Disse kommer med teleskopfunktion, så du pludselig har en tre meter arm, som kan fange støv og spindelvæv i selv de mest kringlede kroge. Dette er også langt mere sikkert, end at forsøge at jage en støvsuger op gennem små huller, og blandt diverse gamle pyntegenstande.