Få økologisk frugt leveret

Flere og flere vælger at købe økologi for at passe bedre på sig selv og miljøet. Det er ligeledes sundt for kroppen at få sine daglige frugter, hvorfor det altid er en god idé at have dette ved hånden. Økologisk frugt kan derfor være en stor fordel at have tilgængeligt – både på arbejdet og i det private.

Frugtordning til virksomheden

Det er essentielt for dine medarbejders trivsel, at de har gode rammer på arbejdet. Af den årsag er det vigtigt at få en sund kost. Ved at have sunde snacks let tilgængelige, kan det således optimere medarbejdernes fokus betydeligt. Økologisk FirmaFrugt er frugt til virksomheder, som ønsker at have sunde alternativer let tilgængelige på arbejdspladsen, så det ikke udelukkende er usunde snacks, der er at finde i virksomheden.

Bestil til din egen husholdning

Det er ligeledes muligt at få frugt og grønt leveret til døren privat. Her kan man tillige se udvalget af grøntsager og frugter, som efterfølgende kan bestilles i frugt- og grøntkasser til det private hjem. Sommetider rækker fantasien ikke til det helt store i en travl hverdag, hvorfor det kan være en stor fordel at få leveret noget forskelligt, som man således kan bruge – både som snacks, men også i madlavningen. Således kan man lade sig inspirere af de mange muligheder, og man behøver ikke selv at bruge tid og energi på at handle ind og finde på nye spændende grøntsager og frugter.

Sammensæt eller vælg selv

Hvis du ønsker at lade dig inspirere, kan du få en frugt- eller grøntkasse, som er sammensat på forhånd. På denne vis behøver du ikke tage stilling til, hvilke madvarer du ønsker. Imidlertid er det også en mulighed selv at sammensætte din kasse. Det kan være, der er noget frugt eller grønt, som nogle i din husholdning elsker? Eller måske I vil prøve noget nyt? Dette er helt op til jer.