Få en miljørigtig opvarmning af boligen med Scanheat

I en tid hvor priserne på opvarmningen af hjemmet er steget, og hvor vi skal tænke mere på klimaet end nogensinde før, kan du med fordel opvarme boligen med en varmepumpe.  Der findes forskellige former for varmepumper, som alle kommer en med række fordele. Fælles for dem er, at du både kan spare penge, og at de miljørigtigt opvarmer boligen

Du kan læse mere om varmepumperne her og få nogle råd til, hvor du finder nogle af god kvalitet:

Besparelser og mindre klimabelastning

Med en varmepumpe fra Scanheat A/S kan du opvarme hjemmet med en løsning, hvor du sparer penge i forhold til opvarmning med for eksempel gas- eller oliefyr. Desuden belaster det klimaet mindre, og du er altså med til at udlede mindre CO2 og deltager i den grønne omstilling.

Du kan for eksempel vælge at få monteret en luft til luft varmepumpe, som sidder udenfor huset og omdanner den cirkulerende luft til varme til hjemmet. Desuden kan den benyttes som aircondition på de varme dage. En luft til vand varmepumpe fra Scanheat trækker varmen ud af udeluften og producerer varme og varmt vand, hvilket for eksempel er nyttigt hvis du opvarmer huset med radiatorer eller gulvvarme.   

Flotte løsninger og god rådgivning

Vælger du at få en luft til luft varmepumpe, findes de i stilrene designs, så de ikke larmer for meget i hjemmets indretning. Desuden kommer alle slags varmepumper fra Scanheat i god kvalitet og er nøje udvalgt af eksperter.

Har du spørgsmål står eksperterne også klar til at svare på dem, så du er sikker på at få den rette opvarmning af dit hjem. Desuden hjælper de med monteringen, så det hele sættes korrekt op, og du slipper for bekymringer. Dertil får du 5 års garanti på varmepumperne fra Scanheat, hvis der skulle opstå problemer.