Få flotte negle med CND Shellac

Går du og drømmer om flotte og måske endda farverige negle? Så har vi løsningen til dig! CND Shellac er nemlig én af de allerbedste neglelakker i verden – og med god grund. Der er nemlig ikke noget værre end ridser i ny-lakerede negle. Du kender det sikkert: du har lige brugt en halv times tid på at lægge den flotteste af den flotteste neglelak, og 5 minutter efter er der kommet en rids eller flænge i flere af neglene. Der er ikke noget mere frustrerende, og det er en situation, der for alt i verden skal undgås – og det kan du med CND Shellac. Det tog brandet 5 år at skabe den første CND Shellac neglelak, men til gengæld har den også været ventetiden værd! Og ønsker du at prøve den for dig selv? Så finder du lige her et stort udvalg af farver fra CND.

 

CND Shellac – the best of both worlds!

CND Shellac er en kombination mellem en almindelig neglelak og gele. Det vil sige, at du får best of both worlds, hvis du vælger at lakere dine negle med denne neglelak. Du får den vanvittige holdbarhed fra geléen, mens du får letheden og det enkle udtryk fra lakken – det er et kæmpe win win. Sørger du således for at have et stort udvalg af flotte farver fra CND stående derhjemme, har du altid de mest optimale betingelser for at få flotte og farverige negle til enhver tid – og helt ærligt, hvem ønsker ikke det?

 

Brandet bag CND Shellac

Når det kommer til udbud og uddannelse til den professionelle neglebranche, så er CND faktisk de allerstørste på markedet – og det siger ikke så lidt, for det er et stort marked. Det er blandt andet et brand, der står for verdens mest solgte neglebehandling; CND Shellac. Og selvfølgelig den langtidsholdbare neglelak, CND Vinylux, og genopbyggende neglekur, RescueRXx. Alle er desuden prisvindende og et sikkert valg for dig, der drømmer om smukke og sunde negle. Det er et brand, der har eksisteret lige isden 1979, og det er derfor også et brand med mange års erfaring i branchen. Og ønsker du at lære mere om det? Måske ønsker du bare at finde den helt perfekte neglelak blandt deres udvalg? Så skal du blot følge linket øverst i artiklen. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse!