Få nye dørgreb hos Møller & Mammen

Er håndtaget på døren ved at være slidt, eller er det på møblet, at det er faldet af? Med et dørgreb til udendørs døre såvel som til indendørs døre, kan du altid hos Møller & Mammen finde et dørhåndtag at skifte det gamle håndtag ud med. Det samme gør sig gældende med et møbelbeslag, et møbelhængsel og et dørhængsel. Du finder det hele på www.moller-mammen.dk.

Se de flotte dørgreb hos Møller & Mammen

Hos Møller & Mammen finder du et af Danmarks største udvalg af dørgreb, nøgleskilte og tilbehør. De har mange forskellige modeller og varianter af især dørgreb, som gør det muligt for enhver at finde et dørhåndtag, som passer til deres personlige smag. Der er alt lige fra de velkendte klassikere i messing, men der er selvfølgelig også et udvalg af nyere modeller i rustfrit stål.

På den anden side kan det også være, at du slet ikke ser den store mening i at skifte dit nuværende dørgreb. Men det kan være at gæster og fremmede, som banker på og kommer ind forbi, tillægger det en vis holdning og mening. En dør, og dermed et dørgreb, er ofte det første, et par gæster, nogle fremmede, e.l. får som førstehåndsindtryk, inden et endegyldigt personligt møde indtræder. Derfor kan et pænt dørgreb sige mere, end man lige går og tror.

Hos Møller & Mammen finder du alverdens dørgreb til både indendørs og udendørs døre. Derfor er der rig mulighed for at finde forskellige dørhåndtag, som kan give det sidste finish til boligindretningen.

Et møbelbeslag er en stilbevidst detalje

En ting er at udskifte et dørhåndtag, men noget er at vil have et nyt møbelbeslag, om end det så er gået i stykker eller bare trænger til et nyt design. Ligesom du kan finde dørhåndtag hos www.moller-mammen.dk, kan du også finde andre former for håndtag – nærmere møbelbeslag.

Du finder alverdens forskellige møbelbeslag, som dækker over alt som møbelknopper, bøjlegreb, nøgleskilte, lemgreb og skydedørsskåle. Lige fra retro og rustikke design til minimalistiske og enkle møbelbeslag. Så alt efter hvilket design som præger dit hjem, finder du med stor sandsynlighed noget til din smag. Måske er det et antikt og rustikt møbelgreb eller måske et enkelt og tidløst design i et bøjlegreb, du søger.

Hvis du står i den situation og mangler eller ønsker et nyt møbelbeslag til en eller flere af dine møbler, så kan du se dem alle på www.moller-mammen.dk.