Fantastisk udvalg af ølglas og opbevaringsbokse hos ekram.dk

29. april 2022

Den danske isenkræmmer ekram.dk har et kæmpe udvalg til nogle af de bedste priser! Mangler du f.eks. et par fine ølglas, til når I får gæster, eller når der skal nydes en kold fyraftensøl i haven, har butikken flere flotte design at vælge imellem. I den lidt mere praktiske ende af skalaen finder man bl.a. et godt udvalg inden for opbevaringsbokse, der kan gøre det lidt lettere at holde styr på madrester og lignende i køleskabet. Læs mere om butik og katalog i artiklen herunder.

Køb ølglas a la Oktoberfest!

Hvis man holder af en velskænket øl, vil man også kunne sætte pris på kategorien med ølglas hos www.ekram.dk. Her finder man ølglas i en bred vifte af unikke design, der alle er designet specifikt til øl. Udvalget byder på modeller fra Lyngby Glas, Rosendahl Premium og Aida. Udover ølglas, kan man desuden også vælge et ægte ølkrus, der vil passe perfekt ind i et Oktoberfest øltelt i München. Vil man gerne have ølglas i ekstra unikke design, vil de fine Krystal Dark ølglas fra Lyngby Glas næsten med garanti fange ens interesse. Besøg selv kategorien med ølglas på forhandlerens egen hjemmeside, når du har tid, og få et kig på det flotte udvalg.

Bestil opbevaringsbokse til nem og praktisk opbevaring af alt fra A-Z

Udover ølglas og ølkrus, finder man helt som forventet en masse andre gode varer hos ekram.dk; bl.a. diverse slags opbevaringsbokse. Alle kender til, at man har et par frikadeller til overs fra aftensmaden, som skal med på madpakken dagen efter. I stedet for at pakke dem ind i miljøbelastende sølvpapir, er opbevaringsbokse i plast en langt bedre løsning. Der er en række gode design at vælge imellem i kataloget med opbevaringsbokse til køleskabet fra mærker som Plast1, Sistema, Mepal og Gastromax. Kataloget med opbevaringsbokse tæller bl.a. opbevaringsbokse særligt designet til kager, skålesæt, mikrotallerkner med låg, madbokse, frysebokse og flere andre typer. Vil man vakuumpakke madvarerne, er et vakuum beholdersæt løsningen. Der er mange måder at komme madspild til livs på, og opbevaringsbokse som disse er et glimrende sted at starte.

Husk, at når du køber opbevaringsbokse, ølglas eller andre produkter fra ekram.dk, er det med 100 dages returret, hvis det bliver aktuelt. Køber du ind for 449,- eller derover, er fragten gratis.