Farvede kontaktlinser til at fuldføre udklædningen

Det kan være alt fra Halloween, jul eller anden anledning, der kalder på en udklædning, og hvor ens egen kreativitet bliver sat på prøve. Glæden over at overraske sine venner med, hvor meget man har gjort ud af pynt og kostume og få inspiration til at vælge, hvad man skal være, kan være en stor del af selve udklædningsfesten, og det kan være, at du overvejer et par farvede kontaktlinser til at gøre din udklædning komplet.

Til hvilket formål?

Det kan selvfølgelig være, at du vil prøve en anden øjenfarve i hverdagen, men ellers bruges farvede kontaktlinser meget til udklædning, hvor de både findes med styrke i, men også med formål til kosmetisk brug. Det kan være alt fra karneval, Halloween, fastelavn eller anden temafest, hvor en anden øjenfarve kan være med til at fuldende looket som karakteren.

Dog skal man huske at farvede kontaktlinser skal renses og plejes ligesom normale kontaktlinser for at passe på øjnene, som man ikke oplever irritation og skade på øjnene, og derfor bør man læse og følge rådene på pakken.

Til kostumer

Der findes så mange forskellige farvede kontaktlinser, som kan supplere mange forskellige kostumer. Det kan være du skal være udklædt som heks, så kan du finde nogen med et uhyggeligt look. Hvis du skal være djævle eller dæmon, kan du finde nogle røde kontaktlinser, eller nogle med sorte skygger til at give de rette uhygge elementer til dit kostume. En anden anledning kunne være som zombie eller monster, hvor du kan bruge jule, grønne eller måske blå til at give dit kostume et mere overnaturligt element.

Farver

Farvepaletten for farvede kontaktlinser er mange, hvor du kan finde dem i både rød, sort, hvid, blå, gul, grøn og brun. Man kan efterhånden finde farvede kontaktlinser mange steder i udklædningsbutikker, men også hvor man køber normale kontaktlinser netop, da de findes med og uden styrke i.