Find en stilren udendørs ståltrappe

1. juni 2022

Hos First Floor CPH kan du finde flotte udendørs ståltrapper og konsolborde. Stålet er noget, der går igen i deres produktkatalog som en rød tråd. Deres design følger en skandinavisk minimalisme, som gør produkterne velegnede til de danske hjem. De er erfarne og har meget ekspertise med indretning. Derfor kan du roligt kontakte dem for råd til, hvordan det skal se ud i dit hjem. Hvis du er interesseret i enten en udendørs ståltrappe eller et konsolbord, kan du læse mere herunder.

Bestil en flot udendørs ståltrappe fra First Floor CPH

Mangler du råd fra en specialist i udendørs ståltrapper? Så er First Floor CPH et oplagt valg. De har stor erfaring med blandt andet ståltrapper. De kan både levere og installere indendørs og udendørs ståltrapper. En udendørs ståltrappe fra First Floor CPH er altid galvaniseret, så de er modstandsdygtige over for vind og vejr. De er som udgangspunkt i mat-sort, men ståltrappefabrikanten tager gerne imod ønsker til brugerdefinerede materialer og farver. Du kan vælge blandt alle RAL-farver. Holdet af specialister står klar til at rådgive dig i forhold til, hvordan den skal designes. De råder imod for lyse farver, da trappen hurtigt kan komme til at se beskidt ud. Indsender du et billede til dem af, hvor du gerne vil have den installeret, kan de lynhurtigt give dig det bedste bud på, hvordan det skal se ud. I sidste ende er det dog dig, der beslutter præcis, hvordan det skal udformes. Uanset hvad du vælger, vil du få en stilren og veldesignet udendørs ståltrappe – og du kan få den med en repos, der fungerer som en lille altan.

Skab et stilfuldt hjem med et konsolbord i stål

Hos First Floor CPH kan du også finde konsolborde. Deres konsolborde er designet efter den klassiske nordiske devise, at funktionalitet og simpelt, flot design er målet. Derfor kan du finde et minimalistisk konsolbord, der passer godt ind i et moderne dansk hjem. First Floor CPH er kendt for deres stålmaterialer, og deres konsolborde kommer også i pænt stål. Det giver rigtig god mening at kombinere et af disse borde med andre produkter fra fabrikanten. Det kunne eksempelvis være en New Yorker væg eller en ståltrappe. Der er masser af gode muligheder for flot indretning hos First Floor CPH. Hvis du har set dig lun på et eller flere af deres produkter, kan du roligt kontakte dem. Hos dem bliver der taget hånd om alle dine ønsker og behov.