Glæde, motivation og trivsel på arbejdspladsen

Har du lyst til at høre et foredrag om trivsel på arbejdspladsen? Har dine kolleger? Har dine ansatte? Ikke? Lyder det for kedeligt?

Men hvad siger I så til et foredrag om trivsel på arbejdspladsen? Se, der var der nogen, der spidsede ører. Det var straks noget helt andet. Skal vi booke foredragsholderen med det samme?

Underholdende og inspirerende foredrag om trivsel på arbejdspladsen

Det kan I roligt gøre, hvis I tænker på John Harmsen, som i 22 år har inspireret og fornøjet masser af mennesker på utallige arbejdspladser og vist dem, at du ikke behøver at hænge glæden i garderoben, når du møder op på din arbejdsplads. Hvis I  booker John Harmsen til at holde et spændende foredrag om trivsel på arbejdspladsen, kommer I ikke til at fortryde det.

John Harmsen brænder for at inspirere til glæde, motivation, optimisme og positiv kommunikation, ikke mindst på arbejdspladser, hvor netop disse begreber i hans optik udgør grundlaget for trivsel.

Et væsentligt koncept er “Verdens bedste kollega”, som også er titlen på en af John Harmsens bøger, og det udtrykker klart, hvad der skal til for at opnå arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen: gode kolleger. Og dem får du vel at mærke først, når du selv er en god kollega.

Som opvarmning til John Harmsens foredrag om trivsel på arbejdspladsen kan I læse hans bøger, som foruden Verdens bedste kollega omfatter Glad med vilje og Kender du typen? Og måske bliver I så inspireret af foredraget, at I vil have meget mere af samme skuffe som follow-up til foredraget. I så fald, kig ind på johnharmsen.dk, website for John Harmsens virksomhed med det rammende navn Arbejdsglæde Ministeriet.

Mange andre arrangementer

Foruden tre foredrag med direkte fokus på trivsel på arbejdspladsen kan I også booke John Harmsen til foredrag om

  • motivation & optimisme
  • kommunikation & samarbejde
  • succes med forandringer
  • stressforebyggelse
  • kundeservice

Hvis I har mod på at gå endnu mere i dybden, tilbyder Arbejdsglæde Ministeriet også temadage og regulære kurser i disse emner. Og her er der ikke kun tale om samlebåndsprodukter. Inden et sådant arrangement får I en snak med John Harmsen om jeres forventninger og hvad jeres deltagere har brug for.

Det betyder, at når I har fundet det emne, I vil i gang med, kan I ikke blot få et enkelt foredrag om trivsel på arbejdspladsen; det kan også være kurser eller temadage af forskellig varighed, seminarer eller webinarer.

Og slutteligt: John Harmsen returnerer sit honorar, hvis I ikke er tilfredse!