Gør dig selv en tjeneste og dyrk motion på din arbejdsplads

Når du arbejder hver dag, så holder din krop ikke til det i længden, hvis ikke du sørger for at passe på dig selv. Men hvis du forsøger at implementere mere bevægelse og motion i din arbejdsdag, så passer du langt bedre på din krop. Specielt hvis du har et ellers stillesiddende job.

Skift imellem dine arbejdspositioner

Hvis du har et stillesiddende job, så er det ikke sikkert, at du har mulighed for at skifte helt vildt imellem forskellige arbejdspositioner. Dog er det alligevel en god idé at forsøge at gøre, for det er hårdt og usundt for din krop udelukkende at sidde i én position.

Hvis du har et hæve/sænke-skrivebord, så er det nemmere at skifte imellem forskellige positioner, fordi du så har mulighed for både at sidde ned og stå op.

Brug træningsmaskiner på dit arbejde

Faktisk findes der forskellige træningsmaskiner, der er lavet specifikt til arbejdspladser og særligt kontorpladser. F.eks. er der motionscykler, der samtidig fungerer som en kontorstol. Det giver dig mulighed for at sidde og bevæge dine ben, imens du sidder ved din computer.

På den måde holder du dig hele tiden i gang, hvilket er rigtig positivt for din krop. Det er ikke fordi, du behøver at bevæge dig helt vildt, men bare det at du holder dig i gang stille og roligt, det hjælper.

hold dig sund med motion på arbejdspladsen ved hjælp af smarte træningsmaskiner.

Gå en tur i dine pauser

Når du har spisepause, så sidder du garanteret også ned. Derfor sidder du egentlig stort set ned en hel arbejdsdag, hvis du f.eks. har et kontorjob.

Derfor er det en rigtig god idé f.eks. at bruge tid på i din pause at gå en lille tur, imens du nyder din frokost. En lille gåtur hver dag gør en stor forskel.