GrusDirekte.dk har lejecontainere og bigbags

Når du skal af med dit affald ved renovering, ombygning eller større haveopgaver, skal du gerne bortskaffe det på den rette måde. GrusDirekte.dk har den perfekte løsning med deres bigbag til affald og leje af container til større opgaver. De sørger for at komme af med det, så det passer med de miljømæssige krav.

Leje af container til dit byggeaffald ved GrusDirekte.dk

Ved større byggeprojekter er det vigtigt, at du kan komme af med affaldet. Fjern skraldet med leje af container fra GrusDirekte.dk. Med leje af container har du masser af plads til alt affaldet, uanset om det er murbrokker, jord eller haveaffald. Du skal selvfølgelig altid sørge for, at der ikke kommer noget i containeren, som ikke skal blandes med noget andet. Ved leje af container kan du vælge mellem 3 forskellige størrelser. De kommer nemlig med 4 tons, 8 tons og 12 tons. Det er altid vigtigt, at du holder dig til mængden, men specielt ved 12 tons, da den ikke kan hentes, hvis der er for meget i. Når du skal leje en container, er der stor forskel på, om den skal stå på din egen matrikel eller på vejen. Du kan lære meget mere om leje af container og finde den helt rigtige størrelse container ved at tage ind forbi GrusDirekte.dk.

Bestil en smart bigbag til dit haveaffald

Er dit projekt noget mindre, så er det værd at overveje en bigbag til affald i stedet for en container. Du har stadig mulighed for at komme af med alt dit affald, men den fylder noget mindre. Du kan bestille en bigbag til affald hos GrusDirekte.dk, der også har dem inddelt i forskellige typer. Ligesom med deres containere, er der også forskel på, hvor affald fra en bigbag skal hen. Derfor skal du gerne bestille en bigbag til affald, der passer til det, du skal have bortskaffet. Ved bestilling af en bigbag til affald er det vigtigt, at der maksimalt er 6 meter til vejen, så den let kan afleveres og hentes igen. Dertil kræver det også, at der ikke er træer og grene i vejen, når kranen skal til. En bigbag til affald er uden tvivl en god løsning, hvis du gerne vil undgå at køre frem og tilbage mellem hjem og losseplads ofte. Du skal heller ikke selv bekymre dig om, hvor affaldet skal hen. Tag derfor ind forbi GrusDirekte.dk, hvis du har behov for en bigbag til affald.

Ingen opgaver er for store eller små for GrusDirekte.dk, og på grund af deres store erfaring inden for branchen kan du være sikker på god affaldshåndtering.