Har du styr på sikkerheden, når du monterer pallereoler?

Har du et stort eller lille lager eller andet hvor store reoler går sin indtræden, så ved du måske, at der en række sikkerhedsmæssige hensyn der skal tages, således at du og dine medarbejdere kan færdes trygt og sikkert i området.

Opfyld altid lovkravene

Uanset henseende, er det altid vigtigt at forholde sig til de lovkrav, som der opstilles for at varetage vores alles sikkerhed. Pallereoler og deres montering er ingen undtagelse, da der kan være mange farlige situationer forbundet med disse. Hvis de ikke er monteret på ordentlig og sikker vis, kan der ske en lang række personfarlige ulykker, som du og dine medarbejder høst sandsynligt ikke ønsker at være offer for. Der kan være vare fra de højere reoler, der falder ned eller reoler der ligefrem vælter, hvilket som nævnt både er personfarligt, men også kan have negativ effekt på varerne eller arbejdspladsens bygninger. Derfor er det en opfordring at orientere sig om de sikkerhedsmæssige omstændigheder for installeringen af interiøret i din lagerbygning, samt ligeledes at opfylde dem. Måske skal en fagperson inddrages, så der ikke er nogle tvivl om sikkerheden.

Eftersyn

For at vedligeholde et godt og sikkert arbejdsmiljø for dig selv og dine medarbejdere kan der forekomme eftersyn. Pallereoler og deres montering efterses dermed, hvilket både kan virke som en motiverende faktor til at gøre sig umage i den oprindelige installering af dem, og ligeledes konsekvent sørge for at kvaliteten af den installering vedligeholdes. Pallereoler skal kunne holde til meget, men det er kun en egenskab der tilegnes dem, når sikkerheden omkring dem er i orden, og de derpå kan fungere optimalt til deres formål for din brug af dem. Så fuldend din investering af møblet, så du får det bedste ud af dem, og ligeledes kan benytte dem sikkert og uden at skabe farlige situationer for gods, bygninger og vigtigst; personer.