Hejsespil – løft tunge byrder

Har du en virksomhed, der kræver, at man kan løfte tunge ting? Mangler du noget, der kan tilføjes til din hydrauliske motor, som kan løfte? Så er det nok et hejsespil, som du er på udkig efter.

Med et hydraulisk hejsespil kan du løfte tunge byrder op og ned. Et hydraulisk hejsespil er drevet af en hydraulisk motor. Når hydraulik motoren roterer, rulles wiren ind/op eller ud/ned. Hejsespil må dog ikke bruges til personløft. Dette kan du dog få speciallavet, hvis det er lige præcis den type spil, du leder efter. Fordelen ved et hejsespil er, at det kan drives af hydraulikken fra en pumpe eller fra en ekstern power unit. Et hejsespil har flere sikkerhedsgodkendelser end et trækspil, fordi det bruges i situationer, hvor wiren ikke må springe.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af hejsespil.

Sådan virker et hejsespil

Motoren i et hejsespil får de indvendige gear til at dreje rundt. Dette genererer en kraft, som kan løfte byrden rigtigt. Dette sker ved at tromlen drejer rundt og trækker wiren. Der er monteret en negativ hydraulisk bremse på hejsespil. Denne bremse er normalt låst og kræver et hydraulisk tryk for at åbne. Dette vil sige, at spillet altid er låst i udgangspositionen og først roterer, når dette tryk er til rådighed. Der er ligeledes monteret en overcenter eller lastholdeventil, som hindrer, at byrden overtager sænkebevægelsen og styrter til jorden. De mange sikkerhedsgodkendelser gør det naturligvis sikkert for dig at bruge.

Stort udvalg af hejsespil

Der findes mange forskellige typer hejsespil, og derfor er der garanti for, at du finder et, som du kan bruge. Du kan eksempelvis vælge en A81 model, som dækker fra 500 kg til 3o tons byrder. Dette er udstyret med kredsløbsmotorer eller aksiale stempelmotorer, negativ multiskrivebremse og en række tilbehør, f.eks. spændingsvarsler, belastningsregistrering, tromler og meget mere. Tilpassede spil kan produceres i henhold til specifikke krav. Du kan også vælge modeller som S15, SE45V, SE48, NP08 og mange flere. Der er altså et hav af muligheder, og du kan derfor med god grund gå på opdagelse blandt det store udvalg.