Køb tagstensplader og sinusplader til tag og facade hos Profilmetal A/S

Leder du efter gode tagplader i høj kvalitet, der ikke koster for meget? Så er Profilmetal A/S klar til at hjælpe. De har et bredt udvalg af forskellige typer ståltag, der ikke bare er i god kvalitet, men også forhandles til nogle af markedets bedste priser. Du kan derfor finde tagstensplader og sinusplader til en rigtig god pris hos dem.

Undgå for meget vedligehold med tagstensplader

Skal du lægge tag på et byggeprojekt, er det værd at vælge en god og effektiv tagtype, der er både flot og uden besvær. Profilmetal A/S forhandler tagstensplader, der har et flot klassisk taglook, men som er lettere at vedligeholde. Elsker du tegltag, så er tagstensplader den perfekte løsning, da det ikke kræver meget at vedligeholde det. Det betyder, at dem, der skal bo i huset, vil få et flot klassisk tegltaglook uden at skulle tænke på mos, skidt og andet, der samler sig. Foruden de praktiske og flotte detaljer så er der også meget andet, der taler for at vælge tagstensplader fra Profilmetal A/S. De er nemlig lavet i stål, og derfor udskiller de hverken radon, gasser eller flygtige kemikalier, hvilket gør pladerne tit et helbredsvenligt produkt. Det er også godt at notere, at du ikke skal bekymre dig om skadedyrsbehandling eller om, hvorvidt der kommer vandskader. Tagpladerne er heller ikke brændbare, hvilket er en god sikring mod brand. Desuden er de genanvendelige, så der spares på naturlige ressourcer. På www.profilmetal.dk gør de, hvad de kan for at levere gode og effektive tagløsninger, og derfor er deres tagstensplader også CE-godkendte.

Vælg sinusplader til facader og tag fra profilmetal.dk

Foruden de praktiske tagstensplader kan du også finde smarte sinusplader hos Profilmetal A/S. Deres sinusplader kommer i høj kvalitet, og de kan anvendes til utroligt mange forskellige projekter. Du finder pladerne, der deres laveste bølgeblik-plade, i længder fra 100 cm til 800 cm. Da sinusplader er lavet i rigtig god og holdbar kvalitet, kan du være sikker på, at de holder i mange år frem. Det gælder uanset, om de anvendes til facader eller tag. Sinusplader er dermed en utroligt effektiv løsning, særligt hvis du ønsker minimalt vedligehold. Idet pladerne er et CE-godkendt produkt, er du også garanteret, at de er sikre at anvende. Du kan faktisk få helt op til 40 års garanti, hvis du vælger sinusplader fra Profilmetal A/S til dit projekt. De har dem i 16 forskellige farver, hvorudfra du kan vælge den farve, der giver det udtryk, du ønsker. Er du interesseret i at have sinusplader til dit byggeprojekt, så har profilmetal.dk alt, du skal bruge, og de står desuden til rådighed, hvis du har spørgsmål.