Lana Grossa – garn i allerhøjeste kvalitet

Er du garvet til at strikke, eller ønsker du at begynde på denne afslappende hobby? Leder du efter nyt garn til dit projekt? Så bør du tage et kig på udvalget fra Lana Grossa.

Lana Grossa er kendetegnet ved at være et brand, som laver lækkert og flot garn, der både kan bruges til at strikke og hækle med, og som er produceret på en miljøbevidst måde. Lana Grossa garn fås i mange forskellige farver, tykkelser, typer og materialer. Nogle produkter omfatter eksempelvis Cool Wool, som er håndfarvet, og silkhair garn samt strømpegarn. Lana Grossa er markedsledende i Europa, og et af deres primære markeder er bl.a. Danmark. Brandet fokuserer på et bredt spektrum af kunder, da de både henvender sig til dem, der elsker at strikke, hækle og lave filt. Lana Grossa er helt oplagt til alle disse hobbyer.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af garn fra Lana Grossa.

Dette kan du bruge Lana Grossa garn til

Du skal ikke lade dig afskrække af opskrifternes sværhedsgrad, da Lana Grossa har strikkeopskrifter, som passer til både den øvede strikker og nybegynderen. Du kan strikke alt fra sokker til trøjer, sjaler og halstørklæder af dette fantastiske garn.

En hjemmestrikket gave falder typisk i god jord. Hvis du strikker til dine børn eller børnebørn kan du med stor fordel begive dig ud i en nydelig cardigan, der kan varme. Du kan også strikke nogle lækre sokker til din kæreste, ven eller veninde. Lana Grossa garn med merinould er særligt egnet til tøj, der helst skal være ekstra blødt og behageligt at have på. Det flerfarvede garn er perfekt til en farverig trøje eller farverige strømper. Du kan også bruge flere forskellige farver garn i samme projekt, hvis du eksempelvis ønsker en trøje med brede striber eller andre former for mønster. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave med garn fra Lana Grossa. Forkæl dig selv, eller en du holder af med et lækkert stykke tøj, som man kan have glæde af i rigtig lang tid.