Lav perfekt grillmad med barbecuekrydderier
Elskede du som barn også sommeren? Det var en herlig tid med sol og varme, lyse aftener, hvor man kunne lege og sprøjte med vand. Og med sommeren blev det også tid til, at far eller mor fandt grillen frem, og der kom noget helt andet mad på bordet, end der plejede. Oftest stegt kød med flutes og salater. Det var en herlig tid, som man godt må være nostalgisk over. I dag ved vi dog lidt mere om, hvilke effekter så meget rødt kød kan have for kroppen og hjertet og ikke mindst for klimaet. Med et barbecuekrydderi er det muligt at lave lækre grillretter og samtidig bevare den helt særlige smag af grill, som vi så gerne mindes.
Med barbecuekrydderi kan du grille andet end kød
Vi er alle sammen blevet bevidste om, hvordan vi skal blive bedre til at passe på miljøet og klimaet. Mens der ofte ikke er noget som en god rød bøf, kan det også nogle gange blive for meget af det gode. Og det bliver det tit hen over sommeren, som bekendt er grillsæson. Grillmad associerer vi ofte som store stykker kød, bøffer, pølser, kyllingefileter. Men en hel sommer med disse tunge sager kan godt give nogle konsekvenser for kroppen og klimaet. For meget rødt kød kan for eksempel give forskellige problemer med hjertet. Men hvordan lever man bedre, samtidig med at man ikke går glip af grillsæsonen? Med barbecuekrydderier er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan putte på en grill.
Masser af gode alternativer
De gode alternativer behøver ikke at være kedelige. Det helt rigtige barbecue krydderi fra f.eks. T.I. krydderier kan pifte enhver grøntsag eller tofu op, så den stadigvæk tager dig med til barndommens grillaftener. Vegetariske og veganske alternativer kan være gode alternativer til de store stykker kød, som din far eller mor grillede dengang, du var barn. Store grøntsager som aubergine og squash er ideelle til at blive grillet og med barbecuekrydderi, kan de næsten minde om kød. At grille tofu eller grillost kan også være en godt alternativ, som egner sig nemt til at blive krydret eller lagt i en marinade. Med et barbecuekrydderi er mulighederne lidt flere for at grille lækkert. Et barbecuekrydderi kan også være med til at forlænge grillsæsonen, da man ikke så hurtigt går død i ensartede grillretter.