Migatronic og dets historie

Migatronic har gjort svejsning nemt i et halvt århundrede. Den allerførste elektrodesvejsemaskine fra Migatronic blev lavet i 1970. Den vejede 95 kilo. I dag vejer den mindste bærbare elektrodesvejsemaskine i firmaets sortiment kun 4.9 kilo. Det vil side, at vægtforskellen fra den første svejsemaskine til den mindste er hele 90.1 kilo. Det er noget af en slankekur, og det betyder selvfølgelig, at det er væsentligt nemmere at svejse i dag end det var for 40 år siden. Hvis det derfor yder som noget for dig, så skynd dig ind i udvalget lige nu og få fat på nogle produkter fra Migatronic. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Migatronic – Udvikling af maskiner

Migatronik GmbH blev grundlagt i 1970 og er derfor en af de ældste producenter af elektrodesvejsemaskiner på det globale marked. Den globale koncern ejer mange af de største distributører og sig selv mange af de mest succesfulde forhandlere over hele verden – alle specialiseret i svejsning, skæring, fræsning, skæring og meget mere. Dermed får du altid garanti for at være opdateret med den nyeste teknologi, som er udviklet af Migatronics eget ingeniør- og forsknings center. Dette center har udviklet maskiner, som kunne slibe gennem beton og stål. Deres maskiner kan arbejde på det mindste værksted, blandt andet er begyndt at bruge Migatronic teknologi til svejsning af aluminium for at ruste biler med. I dag omfatter producenten et globalt netværk af distributører, der leverer professionel svejsning.

Migatronic – Miljøvenlige produkter

Migatronic producerer stadig CO2-svejsemaskiner men også svejsemaskiner baseret på trykluft, luft-til-vand eller varme. Afhængigt af dine krav til maskinen kan du vælge et system med enkelte værktøjer eller et multi-system bestående af mange forskellige værktøjer. Hvert svejsningsarbejde er unikt, derfor leveres der også nøje tilpassede svejseprocesser. Der bliver kun udviklet maskiner, som kan arbejde præcist, effektivt og på en økonomisk måde.

Migatronic – Stor forskning i produkterne

Gennem årene har er der fokuseret på forskning og udvikling af den bedste teknik inden for svejsning. ingeniører har sammensat alle de bedste funktioner i elektrodesvejsemaskiner, sådan at dine opgaver bliver mere effektive, hurtige og sikre. Produkterne er bæredygtige: de har en lav miljøbelastning, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om luftforureninger eller støj fra maskinerne.