Mini A Ture – Kvalitetstøj til dit barn

31. august 2021

Mini A Ture er et dansk brand, der har eksisteret siden 2001. Ideen bag Mini a Ture, var at lave et fashion brand til børn. Hos Mini A Ture er det vigtigt at tøjet har den rette kvalitet, det er funktionelt og behageligt at have på. De har både overtøjskollektioner og tøjkollektioner. Alle deres kollektioner bærer præg af tidens trends, samtidig med at de holder fast i deres gode klassikere. Det kan man især se ved deres overtøjskollektion, hvor mange af modellerne går igen år efter år. De har et stort udvalg og du har derfor også en god chance for at finde noget du tænker passer lige til dit barn. Deres tøj er behageligt at have på og så passer det godt til danske vejr, der svinger meget. Så er du på udgik efter kvalitetstøj til dit barn, så er Mini A Ture det helt rigtige valg for dig og dit barn.

Mini a Ture tager ansvar for alle skabninger

Mini A Ture går ekstremt meget op i at deres produkter bliver lavet under ansvarlige forhold. Netop derfor er deres producenter også BSCI-certificeret. Det betyder at børnearbejde ikke bliver benyttet, og at alle medarbejderne i deres produktion, har ret til et foreningsfrihed, kollektive forhandlinger og en fair løn. Du kan måske opleve at noget af overtøjet har en pelskant. Mini A Ture, går ekstremt meget op i dyrevelfærd og den pels du finder på tøjet er fra finske vaskebjørne, der er blevet skudt for at holde bestanden nede. Du kan derfor godt købe overtøj fra Mini A Ture med god samvittighed.

Sikkert og flot tøj fra Mini A Ture

Sikkerheden er noget der bliver lagt stort fokus på hos Mini A Ture. Alle hætterne er sat fast med knapper, samtidig med at der ikke bliver gjort brug af nogle snore der kan risikere at sætte sig fast i gyngen på legepladsen. Deres jakker er vandtætte, varme, bløde og behagelige at have på. Alle disse ting passer på alle deres produkter, der egner sig til alle årstider. I deres sortiment kan du også finde huer, cardigans, kjoler, anoraker og meget mere. Så de har derfor højst sandsynligt noget der falder i din smag. Så skynd dig ind og køb tøj til dit barn med det samme.