Moderne smykke brands som hitter i 2022

Det siges, at i tider med usikkerhed går folk efter mere traditionelle værdier. Dette kan ses som årsagen til, at moderne smykkemærker er blevet så populære i løbet af de seneste par år. Efter en periode, hvor street-ready smykker fra fast fashion-kæder mættede markedet, vender forbrugerne nu tilbage til luksus- og skræddersyede smykker. De digitale mediers fremkomst har haft en direkte indvirkning på den måde, hvorpå folk køber og køber produkter i næsten alle brancher i dag. Nutidens digitalt forbundne forbrugere søger autentiske produkter med en historie bag sig. Generation Z, Millennials og andre nye købere er mindre interesserede i fast fashion, billige imitationssmykker og generiske butikskæder, men ønsker i stedet high-end designere med en unik personlig stil, der afspejler deres egen følelse af individualitet.

Hvad er moderne smykker?

Moderne smykker er et begreb, der kan beskrive en bred vifte af halskæder, øreringe, brocher og andre smykker. Mens de fleste typer smykker har en historie, der går tusinder af år tilbage i tiden, er moderne smykker i høj grad et fænomen fra det 20. århundrede. Moderne smykker er ofte fremstillet ved hjælp af fabriksfremstillede dele, og deres design kan være stærkt påvirket af industrielle processer, materialer og teknologier.

Enamel er et mærke der er hver at holde øje med i 2022

En anden smykkemærke, som man skal holde øje med i fremtiden, er Enamel Copenhagen. Deres arbejde er delikat, feminint og fuld af symbolik. Enamel smykker er lavet med kærlighed og præcis opmærksomhed på detaljer. De designer deres smykker in-house og bruger kun materialer af højeste kvalitet.  Dette brand er indbegrebet af den moderne smykketendens og er et brand, man skal holde øje med i 2022. Se de flotte Enamel Øreringe her.

Hvorfor er moderne smykkemærker så populære?

Der er mange grunde til den seneste stigning i populariteten af moderne smykkemærker. For det første har de sociale medier givet designerne mulighed for at nå ud til køberne på nye måder og har gjort det lettere at lancere produkter. Online shopping og leveringstjenester er også blevet meget mere almindelige i de senere år. Køberne er måske på udkig efter mere unikke, eksklusive smykker i en tid med usikkerhed. Luksusmærker som Cartier kan være et sikkerhedsnet for kunder, der er bekymrede over økonomien. Efterhånden som flere gen-Zere-medlemmer kommer ind på arbejdsmarkedet, vil de sandsynligvis være i en bedre position til at købe luksusvarer som smykker.

Konklusion

Moderne smykker er et begreb, der kan beskrive en bred vifte af halskæder, øreringe, brocher og andre smykker. Moderne smykker er i vid udstrækning et fænomen fra det 20. århundrede. Efterhånden som flere gen-Z’ere kommer ind på arbejdsmarkedet, vil de sandsynligvis være i en bedre position til at købe luksusvarer som smykker.