Orijen hundefoder – det bedste mad til din hund eller kat

Leder du efter noget nyt foder til din kat eller hund? Ønsker du, at dit elskede kæledyr skal have det bedste foder og den helt rigtige næring? Så bør du overveje at prøve at købe Orijen hundefoder.

Orijen hundefoder skiller sig ud fra de traditionelle multinationale foderproducenter, da man selv tilbereder maden i egne state of the art køkkener i Alberta, Canada. Dette giver muligheden for at lave biologisk korrekt mad i form af ægte WholePrey, ægte Singles og samtidig bruge et højt indhold af friske ingredienser. Orijen hundefoder sælges i specialbutikker og af dyrlæger verden over, da det er kendt for den ekstrem høje kvalitet af råvarer og pålidelighed.

Filosofien bag konceptet af Orijen hundefoder går ud på, at foderet er udviklet følge hunde og kattes optagelse af kød og protein-baserede råvarer. Fysiologien er altså nærstuderet, og foderet er derefter udviklet til ikke at skabe ubalance og gener ved deres fordøjelse og mave-tarm system.

Hvis dette lyder som noget for dig og dit kæledyr, så finder du her et stort udvalg af Orijen hundefoder.

De allerbedste råvarer i Orijen hundefoder

I Orijen hundefoder finder du ikke masse-fremstillede ingredienser, som du finder i meget andet hundefoder. Her fokuserer man på rene råvarer, der er opdrættet og fisket af landmænd og fiskere, som er fra samme region. Råvarerne, som bruges til Orijen hundefoder, er endda også godkendt til menneskebrug. På den måde er du altså sikker på ikke at give din hund noget helt tilfældigt.

Korn og kartofler omdannes let til sukker og giver store svingninger i hundens blodsukkerniveau. Ved at anvende bl.a. linser og kikærter som i hundefoderet fra Orijen sikrer du et langt og mere stabilt blodsukkerniveau, og du kan derfor sagtens fodre din hund, som lider af diabetes med hundefoder fra Orijen til voksne hunde. En del hunde døjer med røde og skaldede pletter og klør sig en del, hvilket kan være lagermideallergi. Ved at fodre din hund med et produkt, som ikke indeholder korn, er du sikret, at dit foder heller ikke indeholder lagermider, hvis ekskrementer udløser lagermideallergi.