Sådan får du et smukt smil

Smilet er den korteste afstand mellem to mennesker. Det sagde den danske entertainer Viktor Borge for mange år siden, men det er stadig relevant i dag. Et smil har nemlig stor betydning i vores samfund – nu mere end nogensinde, hvor vi endelig kan smide mundbind og smile til hinanden i supermarkeder og butikker igen. Det er dog ikke alle, der med glæde viser smilet frem. Nogle gemmer det i stedet væk af flere grunde. Der er dog ingen grund til at gå og skamme sig over sit smil og gemme smilet væk. Der findes nemlig altid en løsning.

Tandblegning

Gemmer du dit smil væk på grund af gule eller plettede tænder, så er en tandblegning lige noget for dig. En tandblegning kan give dig det smukke, hvide smil, som du altid har drømt om. Der findes mange forskellige produkter på markedet, der lover hvide tænder – alt fra mundskyl og tandpasta til tandblegekits. Der er dog ikke mange af disse produkter, der rent faktisk lever op til deres egne løfter. Hvis du gerne vil være sikker på en hurtig og langtidsholdbar løsning, bør du i stedet tage forbi en tandlæge, f.eks. denne tandlæge i Aarhus. De tilbyder effektiv tandblegning til billige penge.

Tandretning

Gemmer du dit smil væk på grund af skæve tænder og store mellemrum, så er tandretning løsningen for dig. Tandretning er ikke længere en behandling, der kræver grimme, synlige bøjler på tænderne. I dag kan du faktisk få en helt usynlig bøjle, som kan give en diskret tilretning af dine tænder. Metoden hedder Invisalign, og det er et højteknologisk tandreguleringssystem. Her får du specialdesignede skinner, som udskiftes omkring hver 2. uge, og de retter dine tænder gradvist for at opnå de bedst mulige resultater. Du skal altså ikke gå rundt med togskinner for at opnå drømmesmilet.

Tandbro

Gemmer du dit smil væk på grund af manglende tænder, er en tandbro en god løsning for dig. En bro kan erstatte manglende tænder. Broen sidder på dine egne tænder, og det er en fast løsning, så den vil føles som dine egne tænder. Den kan fremstilles af enten metalkeramik eller porcelæn, og den bedste løsning kommer an på, hvilke tænder, der skal erstattes og hvor stor en styrke broen skal have.

Der er altså ingen grund til at gå rundt med tænder, som du er utilfreds med. Det er livet simpelthen for kort til.