Sådan får du nemt mere motion ind i din hverdag

Der er ingen tvivl om, at det er en rigtig god idé, hvis du forsøger at bevæge din krop jævnligt. Det giver dig langt mere energi og overskud i din hverdag. Når du dyrker motion til daglig, så påvirker det dig positivt på mange forskellige måder.

Men hvordan får du egentlig mere motion ind i din hverdag?

Vælg din cykel fremfor bil

Motion og bevægelse i din dagligdag behøver ikke nødvendigvis altid være hård træning. Det handler ofte meget mere om at ændre nogle vaner, så du får mere motion hist og her. F.eks. er det en rigtig god vane at vælge din cykel fremfor din bil.

I nogle tilfælde er det naturligvis ikke muligt, men når det er, så giver det dig ekstra motion, uden du egentlig føler, at du motionerer.

Hvis ikke du allerede har en cykel, så er det en rigtig god idé både at investere i en cykel og en cykelhjelm.

Start til en sjov sportsgren

Det er langt nemmere at motionere, hvis du gør det på en måde, som er sjov og underholdende. Det er f.eks. ikke sikkert, at du synes, at en løbetur eller en tur i fitnesscenter er det mest spændende. Derfor er det måske mere dig at starte til en sjov sportsgren, hvor du bevæger din krop, samtidig med du har det sjovt og møder nye mennesker.

Gå daglige ture

Som sagt behøver bevægelse ikke at kræve en hel masse af dig. Bevægelse er også, når du går en tur. Det er nemt at gå en tur, fordi du selv vælger hvorhenne, hvor lang tid og hvor hurtigt. Derfor har du altid mulighed for at variere dine gåture samt gå nye steder. Det er en nem og stille og rolig måde at få mere bevægelse ind i din hverdag.