Sådan sikrer du privatlivet i din have

Gode naboer højner i den grad livskvaliteten. Man kan dog alligevel have brug for noget privatliv i og omkring sit hjem, hvor man kan være helt sig selv. Dette kan danne rammen for mange dejlige minder med såvel familie og venner som naboer. På den måde kan du selv bestemme, hvem der skal have indblik i din have og hvornår.

  • Hegn eller hæk

En privat have er ofte omkranset af en form for indhegning. Nogle vælger hæk, mens andre er mere til et hegn. Der er fordele ved begge, men ved hegnet undgår du dog klipningen, som godt kan være noget af et arbejde. Med et flot hegn får du en privat fornemmelse med en meget lille arbejdsbyrde. Køb nyt hegn til haven her, og oplev hvordan din have på smuk vis kan blive indrammet til din hyggelige oase. Du har mange muligheder for at gå med det, som du synes passer til dit hus. Det kan både være et helt lukket hegn eller også et hegn med huller mellem brædderne, så der er lidt kig til det, der sker på den anden side af hegnet.

  • Buske og træer

Buske og træer kan også være med til at gøre haven mere hyggelig og privat. Vælger du et hegn til at indramme din have med, kan du med fordel også have nogle træer og buske i haven til at skabe forskellige oaser og en hyggelig stemning. På den måde kan du skabe et eventyrligt rum, der kan være helt magisk at træde ud i. Træer kan også skærme for både nysgerrige forbipasserende og andet, der ellers vil have udkig til haven. Det kan være rart at føle, at man har noget, der skærmer for både byens larm og støj, samtidig med, at det pryder den flotte natur. Der er mange muligheder for alverdens slags frugttræer og bærbuske.