Skab en minimalistisk garderobe til mænd

Begynder du at føle at du har for mange beklædningsgenstande og måske sko der aldrig bliver brugt? Er det endt med at du altid har de samme fire trøjer på, selvom du har en overflod af dem, fordi resten er foldet i en gigantisk uoverskuelig bunke? For at skabe en fin garderobe med genstande du kommer til at se frem til at gå med, er det nok på tide at rydde lidt ud i det du har og eventuelt gøre plads til noget nyt.

Omrokér i klædeskabet

Hvis du kan sætte en halv lørdag af til oprydning af tøj, kan du gøre det til en behagelig oplevelse uden tidspres og få prøvet hver enkelt trøje på, for at udrede om den skal gemmes eller videre i teksten. Det er rart at have et par neutrale trøjer eller skjorter der går til alle dine bukser udover dine mere dristige modevalg, der nok for det meste hænger bagerst. Når du rydder ud kan du beslutte hvilke af dine køb du rent faktisk ville få brugt og hvilke der var sats i forhold til hvad du faktisk går i på daglig basis. En hvid skjorte med lidt prikker er nok at foretrække frem for en knaldrød én. I forhold til underbukser mænd er det nødvendigt at have mere end ét par til hver dag i ugen.

Giv videre

Når du har lavet en bunke tøj der skal gemmes og en bunke der skal smides væk, hvorfor så ikke tage sækken over skulderen og med ned i den lokale genbrugsbutik. Hér vil en masse mennesker få glæde af det tøj du ikke længere har brug for eller kan lide. Du kan også give det videre til et familiemedlem der har omtrent din størrelse, hvis tøjet er i fin stand, men bare ikke passer dig eller din stil længere. Det er altid godt at give videre.