Skønhed og velvære hos Me by Rena

På min webshop og i min klinik – Me by Rena, tror jeg stærkt på at, passion kan give de resultater som er mest tilfredse med. Grundet den store passion indenfor faget, bliver mine behandlinger og Me by Rena arbejdet også bare bedre. Mit arbejde og ekspertise og grundighed indenfor Sugaring, hårfjerning, microblading og eyelash gør også at jeg har leveret nogle resultater som både jeg og mine kunder er glade for. Det vigtigste er altid kunden og det er her Me by Rena prøver at ligge største delen af mit arbejde. Følelsen af at have gjort det godt og alle er glade, er det bedste jeg ved, hvilket også er derfor jeg elsker mit arbejde, hvor jeg kan hjælpe folk med det jeg rigtigt brænder for. Me by Rena er stedet for dig som går op i skønhed og velvære for dig selv. Og man skal altid huske at gøre gode ting for sig selv.

 

Me by Rena har fokus på dig som kunde

Me by Rena har eksisteret siden 2016, oplevelsen og vejen indtil nu har været super gode, både for webshoppen hvor der kan købes en masse kvalitets produkter til din krop og hud. Produkter som kan give dig det ekstra i hverdagen, så du og din krop har det godt. Alle produkter er af høj kvalitet fra gode mærker, hvor prisen ikke er alt for høj så alle kan være med og forkæle sig selv. Hos Me by Rena webshop tilbyder vi alt fra Makeup, Kropspleje, Ansigtspleje, bryn, vipper, selvbruner og kosttilskud. Som kan give dig det løft som du går og mangler. Alle vores produkter er af kvalitets og noget vi kan stå indenfor. Hvis du vælger at købe hos Me by Rena kan du få gratis fragt over 599,- samt en leveringstid på 2-5 hverdage.

 

Me by Rena tilbyder kvalitets behandlinger og produkter

Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov og ønsker, derved kan vi skabe en super god service som gavner både køber men også os som laver arbejdet. Hvis det er bestemt produkter man søger, kan man altid ringe eller skrive for at hører angående diverse og hører hvorvidt det ene produkt vil være det rigtige for dig, eller om behandlingen gavner dig som person. De mange spørgsmål og behov, står vi altid klar til at hjælpe med. Besøg Me by Rena i dag og se vores lækre udvalg af skønsprodukter og velvære, samt læs mere om vores behandlinger så du kan få det bedste ud af dig selv.