Spil du med god samvittighed kan vise dine børn

Efterhånden som teknologien har udviklet sig, så er der også kommet flere og flere spil online. Det betyder, at der er mange spil, som man ikke nødvendigvis vil have, at ens børn ser. Men det vil vi gerne komme til livs. Derfor har vi fundet nogle spil, som du med god samvittighed kan lade dine børn spille online. Læs med herunder.

En online kabale

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til at lægge en kabale online. Det kan være en 7 kabale, en edderkop kabale eller noget helt tredje. Uanset hvilken type kabale du synes dine børn må lægge, så kan de finde dem på dansk7kabale.dk, som er en hjemmeside lavet med forskellige hyggelige spil online.

Her på siden kan de også spille spil som bubble shooter, mahjong, 500 og lignende. Alle spil der er børnevenlige.

Online brain games

Det er godt at få børnene til at udfordre deres logiske tankegang i ny og næ. Derfor kan det være en god idé at give dem adgang til online brain games. Der findes mange forskellige på nettet, og de kan også findes som apps.

Hvis du vælger at finde en app, så skal du dog være opmærksom på, at mange af dem koster penge efter noget tid. Derfor skal du være sikker på, at de ikke bare kan trække penge fra dit kort, da børn ellers hurtigt kan komme til det, hvis de er bidt af spillet.

Fortnite

Der er delte meninger om hvorvidt man skal lade sine børn spille Fortnite. Vi mener, at det er en god idé at lade dem prøve det. Det er det, fordi du i spillet skal bruge strategi, og hjernekapacitet for at komme levende igennem. Derudover så er det lavet med grafikker, så man ikke ser blod og andet, som man vil i andre skydespil.

Fortnite generelt er en god måde, hvorpå børn kan udvikle deres taktiske færdigheder, deres kommunikationsevner, og deres beslutningsevne. Derfor kan det være en god idé at lade dine børn prøve det af.

Konklusion

Der findes et væld af online spil, som børn kan spille med god samvittighed. Som forældre er det blot vigtigt, at du sørger for at holde øje med det, og derved sikrer dig, at de ikke spiller ting der kan være dårlige for dem. Den letteste måde at gøre dette, er dog ved at tage en snak med dem, og sikre sig, at de forstår hvorfor det er vigtigt.