Sunde måltidskasser til hele familien

Har du en travl hverdag og ønsker at undgå at bruge tid på indkøb og madlavning? Så er sunde måltidskasser lige noget for dig.

I en travl hverdag, hvor der meget at se til, kan det være svært at finde tid til at handle ind og lave mad. Især hvis du har børn derhjemme. Med sunde måltidskasser får du frisklavede retter serveret lige til din dør, og alt du skal gøre er blot at smide dem i ovnen. På den måde undgår du at skulle overveje ugens madlavning, da du har god og let mad helt op til 5 dage om ugen. De sunde måltidskasser bliver leveret 5 ud af ugens 7 dage, og det er derfor kun lørdag aften og hele søndag, du ikke modtager færdiglavede retter.

Der findes forskellige sunde måltidskasser, men fælles for dem alle er, at de består af lækre og sunde retter. Der er især fokus på friske råvarer som rodfrugter, grove kornprodukter, kød og kål. Hvis du har et ønske om at smide nogle kilo, så finder du også en vægttabskasse, som giver dig muligheder for at få nem og lækker mad, der ikke indeholder alt for meget fedt, men lige de kalorier, som du har brug for.

Bestilling og levering

Du kan med god grund tage et kig på de forskellige muligheder og se, om der ikke var noget, der kunne friste, således at du kan bruge mere tid på din familie eller dig selv.

Det er vigtigt at du ved bestilling er opmærksom på, hvorvidt du ønsker at modtage sunde måltidskasser over 1 eller 4 uger. Dette er der taget højde for i de enkelte pakkeløsninger, så du skal blot vælge den pakke, der passer til dig. Du skal samtidig angive, hvilken uge du ønsker at modtage din første sunde måltidskasse.

Maden i måltidskasserne bliver naturligvis pakket ved korrekt temperatur og den leveres i en termokasse vedlagt is, således at retterne kan holde sig i transporten, før de lægges på køl. Dette gør det lettere for dig og din familie, at modtage sunde måltidskasser, da i således ikke behøver at være hjemme på leveringstidspunket. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at såfremt du bor i en aflåst opgang, vil buddet der levere måltidskasserne, forsøge at ringe på hos andre beboere, hvis du ikke er hjemme, så din bestilling kan komme ind og stå.

Hvis du har spørgsmål til de sunde måltidskasser, er du altid velkommen til at ringe ind.