Trænger din garderobe til fornyelse? Sådan gør du

Garderobeskabet er typisk kun et skab, man kigger i, når man skal finde noget tøj at tage på. Faktisk er der mange, der altid hopper i de samme 2 sæt tøj, og det kan der være flere grunde til. Måske er det dét, man føler sig godt tilpas i, eller måske har man bare svært ved at overskue, hvad man egentligt har i skabet. Trænger din garderobe til fornyelse, så kan du her få gode råd til, hvordan du kommer i gang med projektet.

Tag ét skridt ad gangen

Når man skal rydde ud i sit skab, kan det hurtigt blive et uoverskueligt projekt – især hvis man har mange ting at se til i forvejen. Har du et ønske om at forny garderoben, så er det væsentligt, at du tager ét skridt ad gangen. Måske skal du bruge en lørdag eller søndag på at rydde ud i skabet, så du kan sortere ud i dit tøj. Eventuelt kan du sælge ud af det tøj, som du ikke bruger eller måske aldrig har brugt, og ellers har du stensikkert noget tøj, som trænger til en udskiftning, fordi det er slidt.

Når du har solgt og ryddet ud, kan du købe nyt

Har du en travl hverdag, får du måske ikke købt det, som du står og mangler, og når man bor i Danmark, kan man få brug for meget forskelligt tøj. Når du har fået ryddet ud og solgt ud, har du pludseligt både plads og penge til at købe nyt. Tunikaer til kvinder kan man altid bruge – især hvis man går eller sidder i skiftende temperaturer, eller hvis du har en tendens til at fryse mere end andre. Trænger du til nyt tøj, så kan du klikke ind via linket og finde det store udvalg. Måske finder du noget, som du ikke kan undvære.