Træpiller fyn – et miljørigtigt alternativ til elvarme og olie

Træpiller er en miljøvenlig opvarmningsløsning, som skåner planeten mere end elvarme og fyringsolie. Træpiller er en type af brændsel, der afbrændes på træpilleanlæg og i pilleovne. Ved afbrænding frigiver det kun meget få affaldsstoffer udover aske. De frigiver også mindre CO2 end andre typer brændstof, fordi det kun kan frigive det, som træet har optaget, mens det voksede. Derfor er træpiller også anerkendt som et CO2-neutralt brændstof. Dette er dog kun tilfældet, hvis der plantes nye træer der, hvor træerne, som er blevet fældet for at lave træpillerne, stod. Fyn er hyggelig og et godt sted at have en god aften med familie og venner. Der er også mange steder på fyn, hvor man kan have en hyggeligt sommerhus. I begge tilfælde er det oplagt at bruge træpiller til at tænde op i en pilleovn, hvilket skaber en hyggelig stemning i et rum og giver en god varme, især om vinteren. Med træpiller fyn kan du gøre netop dette og skabe gode minder med dine nærmeste.

Med træpiller fyn kan du altid hygge på den rare ø

Med træpiller fyn kan du altid være sikker på at have et hyggeligt indeklima til mindeværdige tider tilbragt med familie og venner. Træpiller er en fantastisk løsning for alle, der bor på fyn og for dem, der har et sommerhus på den smukke ø. Træpiller fyn gør familiebesøg og -ture særligt hyggelige. Derudover kan træpiller bruges i erhvervslivet. Træpiller fyn kommer i den højeste kvalitet og der er mange forskellige valgmuligheder. Du kan eksempelvis vælge træpiller fra HP-kvalitet™, Blue Point-træpiller, EcoNordic-træpiller, Stockhorvan-træpiller, Vida-træpiller og ScanFarm DLG-træpiller. De forskellige typer af træpiller har forskellige egenskaber, så det er vigtigt at vælge de rette træpiller til sit formål. Træpiller fyn kan leveres til både private kunder og erhvervskunder.

Træpiller fyn – mere om forskellige træpiller

Alle træpillerne, som er nævnt ovenfor, indeholder kun træ og ingen fremmede stoffer. Træpiller fra Stockhorvan produceres efter en dyr fremstillingsproces og med strenge krav, hvilket sikrer, at de færdige træpiller er af super høj kvalitet. Dette er de meget stolte af hos Stockhorvan. Træpillerne fra Stockhorvan har et højt indhold af energi og et lavt indhold af aske. Dermed er de effektive, mens de giver en god brugeroplevelse. Blue Point-træpiller er danskproducerede og af rigeligt god kvalitet i mange tilfælde. EcoNordic træpiller er ligeledes gode nok til mange formål. Hvis man søger efter træpiller af den højeste kvalitet, er træpiller fra HP-kvalitet™ det bedste valg.