Understøt dit barns fantasi og læring med magnetlegetøj

Et legetøj, der for alvor har erobret børneværelser verden over, er magnetlegetøj. Og med god grund. Magnetlegetøj er et både spændende og pædagogisk redskab, der indbyder til leg og læring på samme tid. Det innovative legetøj kombinerer både magnetiske og geometriske elementer. Derfor er det både et hit på børneværelset såvel som i skolen eller institutionen.

Ved at lege med de magnetiske byggesæt har dit barn mulighed for at få en dybere forståelse for både geometri og matematik. Samtidig med at det også kan udfolde sin kreativitet og fantasi med de uendelige konstruktionsmuligheder. Læs med videre og bliv klogere på, hvorfor magnetisk legetøj også bør være en del af dit barns legetøjsudvalg.

Magna Tiles: Magnetisk leg med prisvindende flair

Der findes flere forskellige brands inden for magnetlegetøj. En af dem er Magna Tiles. Brandet har formået at sætte en ny standard inden for magnetbyggesæt. Det gør de ved at kombinere forskelligt formede plader, der alle er magnetiske langs kanterne. På den måde kan dit barn bygge imponerende konstruktioner – selv fra en relativ tidlig alder.

Med Magna Tiles er hver brik et lille byggeelement, der hjælper med at stimulere dit barns fantasi og kreativitet. Samtidig med at det også giver dit barn en bedre rumlig tænkning.

Polydron Magnet: Geometrisk leg med magnetisk magi

En anden storspiller inden for magnetlegetøj er Polydron. Her bliver de klassiske Polydron-brikker kombineret med magnetiske egenskaber. Det tilføjer en ekstra dimension til dit barns læring og udfolder samtidig barnets legeunivers.

Med Polydron Magnet lærer dit barn ikke kun om geometri. Det lærer også om de magnetiske poler, når han eller hun skal sammensætte brikkerne. Det udfordrer dit barns logiske tænkning og hjælper barnet med at lære magnetismens regler ind. Derudover har dit barn naturligvis også mulighed for at skabe helt fantastiske konstruktioner med brikkerne.

Køb magnetlegetøj hos Legebyen.dk

Uanset hvilken type magnetlegetøj du er på udkig efter, kan du med garanti finde det hos Legebyen.dk. her er der nemlig et stort sortiment af magnetisk legetøj til forskellige aldersgrupper og i forskellige sværhedsgrader. Derfor kan du let finde den helt rette variant til netop dit barn.

Når du køber magnetlegetøj hos Legebyen.dk, skal du heller ikke bekymre dig om prisen. Virksomheden tilbyder dig nemlig prisgaranti. Hvis du derfor kan finde samme legetøj billigere hos en konkurrent, matcher Legebyen.dk den pris. Det giver dig en mere tryg købeoplevelse, hvor du undgår at ærgre dig over prisen.