Vælg en tandlæge, der har sunde værdier og sikre sunde tænder

Der er rigtig mange mennesker, der på et tidspunkt står i en situation, hvor de skal finde en ny tandlæge. Er du under 18 år gammel og en del af den kommunale tandplejeordning, er det naturligvis lige til, men når du selv skal vælge – og betale – er det mere kompliceret.

Den gode nyhed er, at de fleste tandlæger i Danmark har relativt ens priser på standardydelser som f.eks. tandeftersyn, rensning m.m. Først når det kommer til de større indgreb, er der sværere at regulere priserne, hvorfor det bliver mere op til den enkelte tandlæge.

Men en ting er prisen, hvad skal du mere se efter, når du vælger tandlæge? Vi giver et par gode råd her.

Holdninger som added value

For mange patienter er det vigtigt, at deres tandlæge er et godt match til dem. Derfor kigger de ikke kun på prisen, men ser på, hvad de får som en hel pakke hos den tandlæge, de påtænker at skifte til.

Hos tandlægerne hos Teamtand får man netop denne form for ekstra værdi, fordi man bliver patient hos ved en tandlæge, som har sunde værdier.

Det er blandt andet med til at sikre, at man som patient altid møder den samme tandlæge. Men kan det ikke være lige meget? Nej, faktisk ikke. For udover at skabe en bedre tryghed (hvilket kan være essentielt for mange, som ikke føler sig trygge ved at ligge i tandlægestolen), så kan det være med til at sikre, man har en professionel, som kender historikken på dit tandsæt og dermed nøje følger udviklingen og kommer med de bedste anbefalinger.

Af andre sunde værdier kan det nævnes, at selvsamme tandlæge altid bruger det seneste udstyr for at sikre en mere nænsom behandling – hvor det nye udstyr naturligvis også sørger for mest mulig effektiv behandling. Samtidig sikrer materialer af høj kvalitet, at man får løsninger, der ser naturlige ud og holder længe. Læs om deres værdisæt her.

Konklusioner er med andre ord, at valget af en ny tandlæge ikke bare skal findes ved at kigge på prisen, men ved at se på, hvilken type tandklinik, du er ved at kontakte. Se på tandlægens priser, holdninger og kontakt dem for at få en bedre fornemmelse af dem. Husk på at den gode mavefornemmelse er vigtig.