Valget af komposterbare affaldsposer og bioplantefolie til landbrug fra ZENZO skåner miljøet

ZENZO er leverandør af miljøprodukter og komposterbare affaldsposer i høj kvalitet. Disse leveres primært til det offentlige Danmark, men efterspørges også af affaldsselskaber, industri, landbrug, HORESTA og detailhandel. Se det brede udvalg af artikler under kategorierne outdoor, biobag og miljø på www.zenzo.dk.

Komposterbare affaldsposer til biologisk affald

ZENZO er blandt andet specialister i bionedbrydelige og komposterbare affaldsposer til madaffald. ZENZO er nemlig et datterselskab af BioBag koncernen. BioBag international, der har formået at etablere sig som verdens største producent af bioposer, er anerkendte for deres bionedbrydelige og komposterbare affaldsposer. Ved brug bliver disse bioposer fuldstændigt nedbrudt, sådan at de ikke efterlader mikroplast i den kompost, der kan fremskaffes fra det madaffald, som smides ud. Derfor har komposterbare affaldsposer en vigtig rolle i den både miljøvenlige og cirkulære økonomi. De grønne og komposterbare affaldsposer produceres desuden til en lang række forskellige behov. De forskellige design og størrelser passer således til forskellige typer af køkkener og kan for eksempel også bruges sammen med den ventilerende MaxAir affaldsspand. Kombinationen af de komposterbare affaldsposer og den ventilerende affaldsspand betyder, at lugtgener reduceres betydeligt, da affaldet kan slippe af med fugt og derfor ikke rådner. Bioaffaldsposer fås i modeller, der kan indeholde helt fra 8 til 120 liter affald, og kommer desuden også som biohundeposer.

Specialdesignet, nedbrydelig bioplantefolie til landbrug

Bioplantefolie til landbrug er en anden artikel, der spiller en vigtig rolle i den cirkulære økonomi, ZENZO er fortaler for. Denne folie — også kaldet BioAgri — er nemlig ligeledes biologisk nedbrydelig og derfor komposterbar. Bioplantefolie til landbrug består af stivelse og polyester, der blandes og således danner det nedbrydelige, bioplastiske råmateriale. Denne nedbrydelighed er både gennemprøvet og bevist, og ZENZO samarbejder med internationale universiteter og forskningsinstitutter om både forbedring og videreudvikling af den populære folie. Sammenlignet med almindelig plastfolie har bioplantefolie til landbrug en række andre fordele, der bestemt også er værd at nævne. Der vil for det første ikke forekomme rester i jorden som ved almindelig plast. Dette betyder, at der ikke skal bruges både tid og ressourcer på bortskaffelsen af restprodukter, og at du derfor ultimativt har hurtigere adgang til jorden igen. Ligeledes fås bioplantefolie til landbrug fra ZENZO skræddersyet til forskellige afgrøder, hvilket blandt andet betyder, at de har en levetid, der er tilpasset afgrøden. Hvis dine bekymringer vedrører udlægningen af bioplantefolie, tages der også hånd om dette. Udlægning af bioplantefolie til landbrug fungerer nemlig på helt samme måde og med det helt samme udstyr, som benyttes ved udlægningen af traditionel plastfolie.

På www.zenzo.dk finder du masser af information om både bioplantefolie til landbrug, komposterbare affaldsposer og de mange andre miljøorienterede artikler i det store katalog.