Vielsesring i hvidguld – Det sikre valg

Har du længe gået og ledt efter den helt perfekte vielsesring til den du elsker? Så er du kommet til det helt rette sted. En vielsesring i hvidguld er perfekt, til når du skal giftes med den du elsker. En vielsesring i hvidguld kan fås i forskellige udsmykninger, hvad enten du er på udkik efter enkle og klassiske ringe eller mere udsmykkede ringe, som f.eks. en med diamanter. Når i skal vælge jeres vielsesring er det vigtigt at finde ud af, hvilken slags guld i er til. Der findes tre typer af guld: guld, hvidguld og rosaguld. Du kan se forskel på de forskellige typer af guld på deres farve og sammensætning af deres metaller. Det vigtigste når du skal vælge en vielsesring er selvfølgelig at du vælger den ud fra hvad du kan lide. Men hvis du leder efter en flot og elegant ring, så er en vielsesring i hvidguld det helt rigtige for dig.

Hvorfor skal du vælge en vielsesring i hvidguld?

Når du vælger en vielsesring i hvidguld, får du en ring der giver tidsløs glans og en unik elegance. De mest almindelige guldlegeringer i Danmark er 18 karat og 14 karat. 14 karat er et meget populært valg når det kommer til vielsesringe. 14 karat guld er 58,5% rent og er altid stemplet med 585 fordi 585/1000 er betegnelsen af rent guld eller finguld. En vielsesring i 14 karat guld er oftest det sikre valg, da du får en ring der kombinerer en smuk guldring samtidig med at du får det til en overskuelig pris. Dog kræver en ring i hvidguld lidt mere pleje. Det indebærer en ny belægning af rhodium eller rhodinerering og polering.

Vielsesring i hvidguld – et populært valg blandt kvinderne

En vielsesring i hvidguld kombineret med diamanter er et meget populær valg blandt kvinderne. Kvinder elsker diamanater og derfor vil en vielsesring med diamanter altid være en sikker vinder. Diamanter er den eneste ædelsten, der består af et enkelt element. Næsten alle diamanter består af 99,95 procent kulstof og de sidste 0,05 procent er sporstoffer, der kan være med til at påvirker ringens farve og form. Dog er det yderst sjældent at det sker. Fordelen ved en vielsesring i hvidguld, der er kombineret med diamanter er, at den er meget slidstærk og sværere at ridse end guld. Så er den også billigere end en vielsesring i platin. Så skynd dig ind og køb den perfekte vielsesring i hvidguld i dag.